top of page

ROLWAGENS

"Rolwagens" is een zeer uitgebreid begrip. In dit segment van ons beroep vinden we standaard en modulaire rolwagens, verzorgingsrolstoelen, actief rolwagens en elektronische rolwagens.

 

De rolwagens zijn er zowel voor volwassenen als kinderen. Mobiliteit, comfort en gebruiksgemak zijn heel belangrijk bij de keuze van een rolwagen. Daarom maken we steeds een afspraak bij jou thuis om nauwkeurig de maatname te doen en rekening te kunnen houden met de huiselijke situatie. De rolwagen moet aangepast zijn aan de patiënt, de patiënt moet zich niet aanpassen aan de rolwagen.

 

Wij zijn door alle ziekenfondsen en zorgkassen erkend voor het verstrekken van mobiliteitshulpmiddelen. 

Wij kunnen samen met u bekijken of u eventueel in aanmerking kan komen voor een tegemoetkoming.

Meer info via de Vlaamse Sociale Bescherming.

U kan hier het voorschrift voor een mobiliteitshulpmiddel downloaden.

ONS AANBOD

V300DL

VERMEIREN V300 DL

vanaf € 898,26

De V300 DL rolstoel is de lichtgewichtrolstoel van Vermeiren. De V300 DL is aanpasbaar aan de gebruiker. Zo zijn onder andere de duwhandvatten en de armsteunen regelbaar in hoogte. De voetsteunen zijn afneembaar en wegzwenkbaar. De achterwielen hebben een grote drukknop voor een gemakkelijke afname.

V500L

VERMEIREN V500 Light

vanaf € 898,26

V500 Light is de lichtste standaard rolstoel. Of hij nu tijdelijk of permanent wordt gebruikt, hij verbetert het dagelijks leven van de gebruiker en maakt transport en transfers gemakkelijker.  Net als de V300 zijn de voetsteunen afneembaar en wegzwenkbaar, en hebben de achterwielen een quick-relaese systeem om eenvoudig af te nemen voor transport.

V300MOD

VERMEIREN V300 DL MODULAIR

vanaf € 898,26

De V300 DL Modulair rolstoel is aanpasbaar aan de gebruiker. Zo zijn onder andere de duwhandvatten en de armsteunen regelbaar in hoogte. De voetsteunen zijn afneembaar en wegzwenkbaar. Verschillende zit- en rugkussens zorgen voor een beter zitcomfort, evenals andere aanpassingen zoals een werkblad. De achterwielen hebben een grote drukknop voor een gemakkelijke afname.

Action3

INVACARE ACTION 3

 vanaf € 898,26

De Action 3 is één van de fraaiste voorbeelden van uitwisselbaarheid in het rolstoel assortiment van Invacare. Hij deelt zijn basisplatform met de andere stoelen van de Action-serie en ook met veel andere Invacare modellen. Dat maakt hergebruik en service eenvoudig en aantrekkelijk. Het fraaie ‘nieuwe-generatie’ ontwerp en verbeteringen in stabiliteit en gebruikscomfort maken de Action3 tot een stijlvolle topper in ons rolstoelaanbod.

Assist

INVACARE REA VERZORGINGSROLSTOEL

vanaf € 3133,36

Optimaal positioneren. De Rea Verzorgingsrolstoel wordt gekenmerkt door kwaliteit en functionaliteit. De rolstoel is uitgerust met een kantelsysteem wat bediend wordt door middel van een gasveer. Door de rolstoel te kantelen verandert de drukverdeling en verminderen de schuifkrachten, hetgeen de kans op decubitus beperkt

Mid Lectus

KARMA MID LECTUS

prijs vanaf € 8321,89

De Mid Lectus is de high-end Midwheeler van de electro lijn van Karma. Het hoge zit- en rijcomfort is typerend voor deze stoel. Hij heeft enorm veel instelmogelijkheden en allerlei aanpassingen zijn mogelijk. De rolwagen is rondom geveerd! De Mid Lectus kan uitgerust worden met tal van electrische verstellingen zoals hoog-laag (30 cm), kantelverstelling (50°) met zwaartepuntverplaatsing, rugverstelling 180° en (elektrische) beensteunverstelling (90°).

bottom of page