top of page

MANUELE ROLWAGEN

Een manuele rolwagen is voor actieve personen voor dagdagelijks gebruik. Deze rolstoel moet alle verplaatsingen toelaten aan de gebruiker, zowel binnens- als buitenshuis. De patiënt heeft de rolwagen nodig om zowel op maatschappelijk, professioneel en sociaal vlak te kunnen gebruiken. Daarom moet deze rolstoel licht en wendbaar zijn om met een minimum aan inspanning een maximum aan rendement te hebben. Deze rolwagens zijn er zowel voor kinderen als voor volwassenen.

 

Een manuele standaardrolwagen wordt gebruikt om zich beperkt te verplaatsen binnens- of buitenshuis om zo deel te kunnen nemen aan het gezins- en sociale leven. De rolwagen is zeer eenvoudig op te plooien om te transporteren met de wagen. Deze rolwagens zijn er zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Een modulaire rolwagen is bedoeld voor langdurig en dagelijks gebruik. De rolwagen is aanpasbaar in functie van de gebruiker en volgens zijn behoeften met betrekking tot zijn alledaagse bezigheden. Mogelijke aanpassingen zijn voorgevormde zit en rug, hoofdsteun, een tafeltje,… Deze rolwagen blijft natuurlijk opplooibaar om met de wagen te kunnen transporteren. Deze rolwagens zijn er zowel voor kinderen als voor volwassenen.

De manuele verzorgingsrolstoel is een rolwagen bedoeld voor definitief dagelijks gebruik en voor geriatrische personen met een blijvende zorgafhankelijkheid, waarbij een stoornis van de functies of anatomische eigenschappen een volledige ondersteuning vereist. Het zit- en ruggedeelte van deze rolwagen kan gekanteld worden om de patiënt de beste ondersteuning te geven (o.a. ter preventie van doorligwonden).

ONS AANBOD

VERMEIREN V300 DL

vanaf € 898,26

Lichtgewichtrolstoel van Vermeiren. Aaanpasbaar aan de gebruiker.

Onder andere de duwhandvatten en de armsteunen regelbaar in hoogte. De voetsteunen zijn afneembaar en wegzwenkbaar.

De achterwielen hebben een grote drukknop voor een gemakkelijke afname.

VERMEIREN V300 DL MODULAIR

vanaf € 898,26

Aanpasbaar aan de gebruiker. Onder andere de duwhandvatten en de armsteunen regelbaar in hoogte.

De voetsteunen zijn afneembaar en wegzwenkbaar. Verschillende zit- en rugkussens zorgen voor een beter zitcomfort, evenals andere aanpassingen zoals een werkblad.  De achterwielen hebben een grote drukknop voor een gemakkelijke afname.

INVACARE ACTION 3

 vanaf € 898,26

Één van de fraaiste voorbeelden van uitwisselbaarheid in het rolstoel assortiment van Invacare.

Deelt zijn basisplatform met de andere stoelen van de Action-serie en ook met veel andere Invacare modellen. Dat maakt hergebruik en service eenvoudig en aantrekkelijk. Het fraaie ‘nieuwe-generatie’ ontwerp en verbeteringen in stabiliteit en gebruikscomfort maken de Action3  tot een stijlvolle topper in ons rolstoelaanbod.

bottom of page