ROLLATORS

Een loophulpmiddel ondersteunt de gebruiker op een stabiele en veilige manier tijdens staan of stappen. Een loophulpmiddel kan gecumuleerd worden met een rolwagen. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen...

  • een loophulpmiddel met 4 vaste steunen;

  • een loophulpmiddel met 2 vaste steunen en 2 wielen (met of zonder zit);

  • een loophulpmiddel met 3 of 4 wielen (type rollator) zowel standaard- als lichtgewichtrollator;

  • een loophulpmiddel met ondersteuning van de sta-functie.

U kan hier het voorschrift voor een mobiliteitshulpmiddel downloaden.

ONS AANBOD

INVACARE ASTERIA

vanaf € 94,74

Looprek in aluminium met een gewicht van 2,8 kg. Ontworpen voor makkelijk gebruik in kleinere ruimtes en boven het toilet. Vouwbaar looprek met centrale drukknop. Hoogteverstelbaar. Zeer licht. Handvaten in schuim voor betere grip en maximale duurzaamheid. Vouwsysteem, ideaal voor transporteren en opbergen.

INVACARE ACTIO2

vanaf € 131,59

Opvouwbare 2-wiel rollator met een gewicht van amper 5 kg. Zijn smal design vergemakkelijkt de toegang tot nauwe ruimtes en de opgevulde zitting zorgt voor optimaal comfort. De Actio2 zorgt voor een veilige en actieve levensstijl.

INVACARE BANJO

vanaf € 131,59

Vouwbare 4-wielrollator met modern design en een gewicht van 9 kg. Uiterst duurzaam ontwerp en standaard uitgerust met mandje, dienblad en stokhouder. Geschikt om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

VERMEIREN 250

vanaf € 131,59

2-in-1 Rollator en loopkader. De 250 is een lichtgewicht loophulpmiddel van 6,5 kg. De duwhandvatten zijn in hoogte regelbaar om zo de ideale wandelpositie te bepalen. Bovendien beschikt de 250 over een zacht zitkussen om even op uit te rusten.

VERMEIREN QUADRI-LIGHT

vanaf € 131,59

De Quadri-Light is een plooibare, lichtgewicht design rollator van 7,3 kg. Hij kan worden opgeplooid zodat hij overal mee naartoe genomen kan worden. De aluminium rollator is voorzien van duwhandvatten die in hoogte regelbaar zijn en beschikken over een parkeerrem. Verder beschikt hij ook over een zacht zitmatje met stevige rugsteun waardoor de gebruiker comfortabel en veilig kan zitten.

MEYRA MOBILUS

vanaf € 245,45

Wandel weg met deze rollator zonder angst om te vallen of te struikelen Deze vouwbare rollator is meeneembaar en geeft u ook in een vreemde omgeving de zekerheid van stabiliteit en veiligheid. De lichte stijlvolle Mobilus rollator heeft een gewicht van 7,3 kg. De duwhandvaten zijn in hoogte verstelbaar en beschikken over een parkeerrem.

TOPRO TROJA CLASSIC

vanaf € 297,53

De Topro Troja Classic is een design lichtgewicht rollator van 7,25 kg die horizontaal opvouwbaar is. De Troja Classic heeft een memory functie voor de hoogte verstelling van de handvatten, een boodschappen netje welke belastbaar is tot 10kg en een comfortabele zitting. Een zeer veilige en stabiele rollator!

MOBIO LET'S SHOP

vanaf € 398,00

De Let’s Shop rollator van Trustcare is een alternatief voor mensen die naar de winkel gaan met hun rollator. Deze lichte rollator (slechts 6,9 kg) heeft een verstevigde tas voor alle soorten boodschappen, waarop u kan gaan zitten als om uit te rusten. Met de stevige parkeerremmen is uw veiligheid verzekerd, zo rolt uw rollator niet weg.

CARBON ULTRALIGHT

vanaf € 589,00

De Carbon Ultralight is de lichtste rollator ter wereld. De Carbon Ultralight weegt 4,8 kg. Dit maakt de rollator zeer gemakkelijk om te gebruiken en te vervoeren. Dankzij de handgrepen die naar voren zijn gericht loopt u rechter met deze rollator. Het zachte rubber van de PUR banden bieden comfort en vangen de schokken op. Een eenvoudig knopsysteem zorgt ervoor dat u de handgrepen in hoogte kunt verstellen. 

STUUR EEN MAILTJE

Boek je graag zelf een afspraak bij ons in de zaak?

Dan kan dat via onze online afsprakenmodule.

OPENINGSUREN

Maandag

9u00 tot 12u00 / 13u00 tot 16u00

Dinsdag tot en met vrijdag

9u00 tot 12u00 / 13u00 tot 18u00

Zaterdag en zondag gesloten

Wegens de corona-maatregelen werken wij enkel op afspraak!  U kan gemakkelijk zelf een afspraak boeken via onze online afsprakenmodule.

CONTACT

Luikersteenweg 179/002

3800 Sint-Truiden

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon