ROLLATORS

Een loophulpmiddel ondersteunt de gebruiker op een stabiele en veilige manier tijdens staan of stappen. Een loophulpmiddel kan gecumuleerd worden met een rolwagen. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen...

  • een loophulpmiddel met 4 vaste steunen;

  • een loophulpmiddel met 2 vaste steunen en 2 wielen (met of zonder zit);

  • een loophulpmiddel met 3 of 4 wielen (type rollator) zowel standaard- als lichtgewichtrollator;

  • een loophulpmiddel met ondersteuning van de sta-functie.

Wij zijn door alle ziekenfondsen en zorgkassen erkend voor het verstrekken van mobiliteitshulpmiddelen. 

Wij kunnen samen met u bekijken of u eventueel in aanmerking kan komen voor een tegemoetkoming.

Meer info via www.vlaamsesocialebescherming.be

U kan hier het voorschrift voor een mobiliteitshulpmiddel downloaden.

ONS AANBOD

INVACARE ASTERIA

€ 102,20

Looprek in aluminium met een gewicht van 2,8 kg. Ontworpen voor makkelijk gebruik in kleinere ruimtes en boven het toilet. Vouwbaar looprek met centrale drukknop. Hoogteverstelbaar. Zeer licht. Handvaten in schuim voor betere grip en maximale duurzaamheid. Vouwsysteem, ideaal voor transporteren en opbergen.

Topro Troja Original_edited.jpg

TOPRO TROJA ORIGINAL

€ 275,00

TOPRO Troja Original is gemakkelijk op te plooien en heeft een gewicht van 6,8 kg en een hoog niveau van kwaliteit en functies. Het slanke en moderne ontwerp heeft alle functies die nodig zijn voor een veilige wandeling en een actief dagelijks leven.

INVACARE BANJO

€ 141,94

Vouwbare 4-wielrollator met modern design en een gewicht van 9 kg. Uiterst duurzaam ontwerp en standaard uitgerust met mandje, dienblad en stokhouder. Geschikt om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

VERMEIREN 250

€ 141,94

2-in-1 Rollator en loopkader. De 250 is een lichtgewicht loophulpmiddel van 6,5 kg. De duwhandvatten zijn in hoogte regelbaar om zo de ideale wandelpositie te bepalen. Bovendien beschikt de 250 over een zacht zitkussen om even op uit te rusten.

provo_blauw_55_cm_edited.jpg

PREMIS PROVO Rollator

€ 168,63

De kwalitatieve Premis Provo rollator is uitgerust met stokhouder, mandje, zitje, dienblad, in hoogte verstelbare duwhandvatten met anatomische grip en remmen. De Premis Provo rollator heeft de gekende opklapbeveiliging en de kabelgeleiders.

MOBIO LET'S MOVE

€ 319,00

De Let’s Move is een rollator van het gekende merk Trustcare. 

Op vlak van specificaties scoort de Let’s Move zeer goed.  Dankzij het aluminium kader heeft hij een gewicht van slechts 5,4 kg.  Hij is gemakkelijk plooibaar door in één handbeweging het zitje omhoog te trekken en uiterst wendbaar door de kogellagers die in de voorvorken zitten. Standaard geleverd met een elegante tas vooraan de rollator.

DIETZ TAIMA

vanaf € 226,75

De Taima rollator van Dietz is een handige lichtgewichtrollator die slechts 6,5 kg weegt.  Gemakkelijk plooibaar om te transporteren.  Een betrouwbaar loophulpmiddel voor wie een goede ondersteuning nodig heeft.

DIETZ TAIMA M

€ 255,56

De Taima rollator van Dietz is een handige lichtgewichtrollator die slechts 6,5 kg weegt.  Gemakkelijk plooibaar om te transporteren.  Een betrouwbaar loophulpmiddel voor wie een goede ondersteuning nodig heeft.

MOBIO LET'S SHOP

€ 489,00

De Let’s Shop rollator van Trustcare is een alternatief voor mensen die naar de winkel gaan met hun rollator. Deze lichte rollator (slechts 6,9 kg) heeft een verstevigde tas voor alle soorten boodschappen, waarop u kan gaan zitten als om uit te rusten. Met de stevige parkeerremmen is uw veiligheid verzekerd, zo rolt uw rollator niet weg.

CARBON ULTRALIGHT

€ 698,00

De Carbon Ultralight is de lichtste rollator ter wereld. De Carbon Ultralight weegt 4,8 kg. Dit maakt de rollator zeer gemakkelijk om te gebruiken en te vervoeren. Dankzij de handgrepen die naar voren zijn gericht loopt u rechter met deze rollator. Het zachte rubber van de PUR banden bieden comfort en vangen de schokken op. Een eenvoudig knopsysteem zorgt ervoor dat u de handgrepen in hoogte kunt verstellen. 

DIETZ TAIMA M GT

€ 284,28

De Taima GT rollator van Dietz is nog één kg lichter dan de Taima en weegt dus slechts 5,5 kg .  Uiteraard even gemakkelijk plooibaar om te transporteren.  Standaard voorzien van een rugsteun en krukhouder.