top of page

ROLLATORS

Een loophulpmiddel ondersteunt de gebruiker op een stabiele en veilige manier tijdens staan of stappen. Een loophulpmiddel kan gecumuleerd worden met een rolwagen. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen...

  • een loophulpmiddel met 4 vaste steunen;

  • een loophulpmiddel met 2 vaste steunen en 2 wielen (met of zonder zit);

  • een loophulpmiddel met 3 of 4 wielen (type rollator) zowel standaard- als lichtgewichtrollator;

  • een loophulpmiddel met ondersteuning van de sta-functie.

Wij zijn door alle ziekenfondsen en zorgkassen erkend voor het verstrekken van mobiliteitshulpmiddelen. 

Wij kunnen samen met u bekijken of u eventueel in aanmerking kan komen voor een tegemoetkoming.

Meer info via www.vlaamsesocialebescherming.be

U kan hier het voorschrift voor een mobiliteitshulpmiddel downloaden.

ONS AANBOD

Asteria

INVACARE ASTERIA

€ 110,86

Looprek in aluminium met een gewicht van 2,8 kg. Ontworpen voor makkelijk gebruik in kleinere ruimtes en boven het toilet. Vouwbaar looprek met centrale drukknop. Hoogteverstelbaar. Zeer licht. Handvaten in schuim voor betere grip en maximale duurzaamheid. Vouwsysteem, ideaal voor transporteren en opbergen.

250

VERMEIREN 250

€ 153,97

2-in-1 Rollator en loopkader. De 250 is een lichtgewicht loophulpmiddel van 6,5 kg. De duwhandvatten zijn in hoogte regelbaar om zo de ideale wandelpositie te bepalen. Bovendien beschikt de 250 over een zacht zitkussen om even op uit te rusten.

286b.png

VERMEIREN 286B

€ 153,97

De 286B is een klassieke rollator met 4 wielen. Hij is handig te hanteren dankzij de ergonomische handvatten die makkelijk regelbaar zijn in hoogte. De 286B is verder uitgerust met een plexi tafeltje, krukkenhouder en een afneembaar winkelmandje. De gebruiker heeft alles snel bij de hand.  Bovendien is deze rollator plooibaar en is transport of stockage eenvoudig.

Quadri-light

VERMEIREN QUADRI-LIGHT

€ 153,97

De Quadri-Light is een plooibare, lichtgewicht design rollator met een gewicht van 7,25 kg.  Deze aluminium rollator is voorzien van duwhandvatten die in hoogte regelbaar zijn en beschikken over een parkeerrem.  Verder beschikt hij ook over een zacht zitmatje met stevige rugsteun waardoor de gebruiker comfortabel en veilig kan zitten.

Quava

VERMEIREN QUAVA

€ 229,20

De Quava is een plooibare, lichtgewicht rollator van slechts  7,05 kg.  Deze rollator is voorzien van duwhandvatten die in hoogte regelbaar zijn en beschikken over een parkeerrem.  Verder beschikt hij ook over een zacht zitmatje met stevige rugsteun waardoor de gebruiker comfortabel en veilig kan zitten.  De rollator kan zeer compact gemaakt worden voor nog gemakkelijker transport.

DIETZ TAIMA

vanaf € 226,75

De Taima rollator van Dietz is een handige lichtgewichtrollator die slechts 6,5 kg weegt.  Gemakkelijk plooibaar om te transporteren.  Een betrouwbaar loophulpmiddel voor wie een goede ondersteuning nodig heeft.

Taima M

DIETZ TAIMA M

€ 256,36

De Taima rollator van Dietz is een handige lichtgewichtrollator die slechts 6,5 kg weegt.  Gemakkelijk plooibaar om te transporteren.  Een betrouwbaar loophulpmiddel voor wie een goede ondersteuning nodig heeft.

Topro Troja Original

TOPRO TROJA ORIGINAL

€ 320,00

TOPRO Troja Original is gemakkelijk op te plooien en heeft een gewicht van 6,8 kg en een hoog niveau van kwaliteit en functies. Het slanke en moderne ontwerp heeft alle functies die nodig zijn voor een veilige wandeling en een actief dagelijks leven.

Taima M GT

DIETZ TAIMA M GT

€ 286,43

De Taima GT rollator van Dietz is nog één kg lichter dan de Taima en weegt dus slechts 5,5 kg .  Uiteraard even gemakkelijk plooibaar om te transporteren.  Standaard voorzien van een rugsteun en krukhouder. 

Gemino20

GEMINO 20

€ 330,81

Deze design rollator is licht (slechts 7,1 kg) en functioneel en vanwege het unieke vouwkliksysteem snel op te vouwen tot een compact formaat. Daarnaast biedt de Gemino 20 een goede stabiliteit en rijdt het eenvoudig.

Trive

TRIVE UPLIVIN

€ 398,00

De Trive van Uplivin is dubbel plooibaar. Dat wil zeggen dat je de Trive zowel in de lengte als in de breedte kunt opvouwen. Hierdoor is de rollator zelfs in de kleinste ruimtes eenvoudig op te bergen. Je plooit de Trive rollator eenvoudig met één hand door de zitting op te tillen. Daarnaast plooit de Trive weer net zo eenvoudig terug open.  Hij weegt slechts  6,5 kg.

Saljol Aluminium

SALJOL Aluminium Rollator

€ 444,77

De Saljol Aluminium is een lichtgewicht rollator die gemakkelijk opplooibaar is.  Hij heeft een gewicht van slechts 6 kg en is afgewerkt met kurken accenten.  De grote en zachte rubberen banden bieden een uitstekend comfort tijdens het wandelen op oneffen wegen.

Let's Move.png

MOBIO LET'S MOVE

€ 339,00

De Let’s Move rollator van Trustcare is een allround-rollator voor zowel binnen als buiten. Deze lichte rollator (slechts 5,4 kg) heeft een verstevigde tas en een stevig zitje om uit te rusten. Met de stevige parkeerremmen is uw veiligheid verzekerd, zo rolt uw rollator niet weg.  Gemakkelijk plooibaar met 1 hand en slotje tegen het openvallen.

bottom of page