top of page

STEUNZOLEN

Wanneer je je als patiënt aanmeld voor steunzolen, dan kunnen wij je verzekeren dat alles wat met die zolen te maken heeft onder één dak gebeurd. Onze steunzolen worden namelijk in eigen atelier gemaakt. 

IMG_9506.JPG

Raes Orthopedie staat zelf in voor maatname, productie en aflevering van de steunzolen. Aanpassingen of veranderingen kunnen we daardoor snel en vlot verzorgen in ons atelier. Alleen op die manier kunnen wij u een totale oplossing aanbieden!

Elke standafwijking in de voeten kan een standafwijking ergens in het lichaam veroorzaken. Omgekeerd kan een houdingsafwijking een verandering in de stand van de voeten veroorzaken.

Bij het sporten zorgen deze standafwijkingen voor veel klachten.  Een correct vervaardigde sportzool kan hierin een oplossing bieden.  Voor ieder type sport bieden wij een specifieke zool aan, of het nu gaat over voetbal, tennis of joggen.

Rekening houdende met de specifieke bewegingen inherent aan de verschillende sporten, zorgen wij met deze zolen voor de nodige ondersteuning en polstering. Uiteraard is het belangrijk dat wij hiermee rekening houden met de vorm van de schoen.

bottom of page