STEUNZOLEN

Wanneer je je als patiënt aanmeld voor steunzolen, dan kunnen wij je verzekeren dat alles wat met die zolen te maken heeft onder één dak gebeurd. Onze steunzolen worden namelijk in eigen atelier gemaakt. 

Raes Orthopedie staat zelf in voor maatname, productie en aflevering van de steunzolen. Aanpassingen of veranderingen kunnen we daardoor snel en vlot verzorgen in ons atelier. Alleen op die manier kunnen wij u een totale oplossing aanbieden!

Elke standafwijking in de voeten kan een standafwijking ergens in het lichaam veroorzaken. Omgekeerd kan een houdingsafwijking een verandering in de stand van de voeten veroorzaken.

Bij het sporten zorgen deze standafwijkingen voor veel klachten.  Een correct vervaardigde sportzool kan hierin een oplossing bieden. Onze D3D sportzolen zijn hierin een must.  Voor ieder type sport bieden wij een specifieke zool aan, of het nu gaat over voetbal, tennis of joggen.

Rekening houdende met de specifieke bewegingen inherent aan de verschillende sporten, zorgen wij met deze zolen voor de nodige ondersteuning en polstering. Uiteraard is het belangrijk dat wij hiermee rekening houden met de vorm van de schoen.

STUUR EEN MAILTJE

Boek je graag zelf een afspraak bij ons in de zaak?

Dan kan dat via onze online afsprakenmodule.

OPENINGSUREN

Maandag

09u00 tot 12u00 / 13u00 tot 16u00

Dinsdag tot en met vrijdag

09u00 tot 12u00 / 13u00 tot 18u00

Zaterdag

09u00-12u00 : Enkel voor mobiliteitshulpmiddelen

Zondag gesloten

Wegens de corona-maatregelen werken wij op afspraak!

U kan gemakkelijk zelf een afspraak boeken via onze online afsprakenmodule.

CONTACT

Luikersteenweg 179/002

3800 Sint-Truiden

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon