top of page

SCOOTERS

Zelfstandig verplaatsen! ​Laat je mobiliteitsprobleem jouw leven niet bepalen. Met een elektronische scooter kan je terug zelfstandig instaan voor je verplaatsingen buitenshuis om op die manier weer zelf je boodschappen te doen en je zelfstandigheid aanzienlijk te vergroten.​

 

Scooters zijn er in alle maten, gaande van demonteerbare binnenscooters die je in de wagen kan plaatsen tot grote buitenscooters die afstanden tot wel 40+ km kunnen afleggen.​

 

De elektronische scooter is bedoeld voor gebruik over zowel korte als lange afstanden. De patiënt kan met behulp van de scooter terug integreren in het sociale leven. Hij zal weer zelfstandig buitenshuis kunnen komen om bv. boodschappen te doen, uitstappen met familie te kunnen maken, zelfstandige uitstappen te kunnen doen, …

Wij zijn door alle ziekenfondsen en zorgkassen erkend voor het verstrekken van mobiliteitshulpmiddelen. 

Wij kunnen samen met u bekijken of u eventueel in aanmerking kan komen voor een tegemoetkoming.

Meer info via www.vlaamsesocialebescherming.be

U kan hier het voorschrift voor een mobiliteitshulpmiddel downloaden.

ONS AANBOD

One.png

VERMEIREN "ONE"

vanaf € 991,38

Compact en stijlvol
"One" van Vermeiren is een perfecte compacte indoor scooter voor dagelijks gebruik. Aangepast aan je (levens)stijl! Licht en compact in z’n vorm.  One kan gebruikt worden voor dagdagelijkse bezoeken aan restaurants, winkels of in smalle ruimtes. De scooter is volledig demonteerbaar in 5 afzonderlijke componenten, voor compact opbergen of transport.

Orion Metro

INVACARE ORION METRO

vanaf € 2474,84

Deze scooter is een ideale keuze voor gebruikers die zich zowel buiten als binnen onafhankelijk willen verplaatsen. Het vierwielophangingssysteem is ontworpen om over verschillende oppervlakken en terreinen te kunnen rijden. De krachtige motor en de luchtbanden brengen je overal soepel en veilig heen. Deze scooter heeft een snelheid van 10 km/uur en een actieradius van 30 km.

Er is ook een versie van 12 km/uur en een actieradius tot 35 km (€ 2890,00)

Comet Pro

INVACARE COMET PRO 4W

vanaf € 4090,00

Deze scooter is voor gebruikers die op zoek zijn naar mobiliteit, kracht en prestatie, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Hij is ideaal voor het gebruik buitenshuis en buiten de stad door zijn snelheid van 15 km/uur en actieradius tot 45 km.  De scooter biedt voldoende vering om de meeste obstakels comfortabel en probleemloos te overwinnen.  Het intuïtieve LCD-display biedt extra comfort tijdens het rijden door de tijd, snelheid en batterijniveau weer te geven.  Met een ruime keuze aan chassiskleuren en vele accessoires die als optie beschikbaar zijn, is de scootmobiel volledig aanpasbaar aan de gebruikersbehoeften.

Vivo+

REVIMEX VIVO+

vanaf € 1911,16

De compacte, comfortabele vierwielscooter voor binnen- en beperkt buitenhuisgebruik met een maximum snelheid van 8 km/u en actieradius tot 25 km. Deze scooter heeft een kleine draaicirkel, is wendbaar, stabiel en makkelijk meeneembaar doordat hij in 5 delen opgesplitst kan worden.  Hij heeft een goede vering, luchtbanden en sterkere batterijen dan de andere binnenscooters. 

Strider ST4D

STRIDER ST4

vanaf € 2474,84

De ST4 is een compacte binnenbuiten scooter met een maximum snelheid van 12 km/u en actieradius tot 35 km. Deze vierwielscooter is zeer stabiel, maar toch extra wendbaar vanwege zijn kleine draaicirkel. De ST4 met deltastuur is uitgerust met een continu verstelbare stuurkolom met gasveer en een draaibare en in diepte verschuifbare zetel met opklapbare armsteunen.

Presto S.png

PRESTO "S" (Life and Mobility)

vanaf € 4558,54

De Presto "S" heeft dezelfde goede eigenschappen als zijn "kleine broertje" de Presto (zie hieronder), maar met nog een beetje extra!

De sterkere motor haalt een maximale snelheid van 17 km/u.  Hij is uitgerust met dagrijlichten voor een optimale zichtbaarheid.  Uitgerust met rubber bumpers rondom, zowel voor als achter, als aan de zijkanten.

De kleur is steeds zwart metallic met zwart accudeksel.

Presto

PRESTO (Life and Mobility)

vanaf € 3907,68

De Presto is de nieuwe vierwielscooter uit het scootergamma van Life & Mobility. Deze buitenscooter is comfortabel en heeft unieke rijeigenschappen door het Indego veersysteem en de goede ergonomische verhoudingen met extra grote voetenruimte. Het herkenbare stuur is in hoek regelbaar en uitgerust met een overzichtelijk dashboard met km-teller. De richtingaanwijzers zijn hoog geplaatst en slaan automatisch af na een bocht. De meedraaiende koplamp en de LED verlichting achteraan zorgen voor een goede zichtbaarheid. Standaard is de Presto voorzien van een comfortabele, verstelbare zetel met hoofdsteun en stoelslede, een mandje en 2 spiegels. Hij is verkrijgbaar in grijs, rood en geel in de standaard versie en haalt dan een snelheid van 15 km/u

Ceres Special Edition Silver.jpg

VERMEIREN CERES "SPECIAL EDITION"

vanaf € 3104,70

De Ceres Special Edition is een compacte scooter, maar met een snelheid van 15 km/h.  Door zijn compactheid kan je hem gemakkelijker plaatsen, maar hij heeft de snelheid van de grotere scooters.  Deze scooter is uitgerust met een draaistoel om transfers in en uit de scooter te vergemakkelijken. Ook spiegels, een hoofdsteun en een aanpasbaar stuur zorgen voor meer veiligheid en comfort.

Ceres 4 Deluxe.png

VERMEIREN CERES 4 DELUXE

vanaf € 2474,84

De Mercurius 4 is een zeer complete en volwaardige scooter met een luxe uitstraling. Deze scooter wordt uitgevoerd met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller. Hij is eveneens uitgerust met twee USB-poorten waardoor makkelijk een gsm of gps aangesloten kan worden.  Met een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius tot 40 km voelt de Mercurius 4 zich thuis in het verkeer. Hij leent zich ook om langere recreatieve ritten in de natuur te doen.

De Ceres 4 Deluxe biedt elegantie en comfort. Deze scooter heeft een vernieuwde gestroomlijnde stuurkolom en een deltastuur. Dit heeft als grote voordeel dat de gebruiker een hendel naar zich toe kan knijpen, wat zorgt voor beter rijgemak en rijcomfort.  Standaard wordt er een spiegel, hoofdsteun, mandje, anti-slip mat en een draaibare stoel geleverd bij deze scooter. Optioneel kan er nog een krukken-, stok- of rollatorhouder verkregen worden, net als een tweede spiegel en een opbergbox.

Mercurius 4

VERMEIREN MERCURIUS 4

vanaf € 3907,68

De Mercurius 4 is een zeer complete en volwaardige scooter met een luxe uitstraling. Deze scooter wordt uitgevoerd met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller. Hij is eveneens uitgerust met twee USB-poorten waardoor makkelijk een gsm of gps aangesloten kan worden.  Met een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius tot 40 km voelt de Mercurius 4 zich thuis in het verkeer. Hij leent zich ook om langere recreatieve ritten in de natuur te doen.

Sedna.png

VERMEIREN SEDNA PREMIUM

 € 2599,00

Sedna Premium: Opvouwbare scooter!

De Sedna premium is het superieure model van de Sedna. De armsteunen zijn wegklapbaar en in hoogte verstelbaar. De zit kan draaien waardoor transfers makkelijk uitgevoerd kunnen worden. De Sedna premium is handig te bedienen in kleinere ruimtes en is ideaal voor kortere afstanden.

bottom of page