SCOOTERS

Zelfstandig verplaatsen! ​Laat je mobiliteitsprobleem jouw leven niet bepalen. Met een elektronische scooter kan je terug zelfstandig instaan voor je verplaatsingen buitenshuis om op die manier weer zelf je boodschappen te doen en je zelfstandigheid aanzienlijk te vergroten.​

 

Scooters zijn er in alle maten, gaande van demonteerbare binnenscooters die je in de wagen kan plaatsen tot grote buitenscooters die afstanden tot wel 40+ km kunnen afleggen.​

 

De elektronische scooter is bedoeld voor gebruik over zowel korte als lange afstanden. De patiënt kan met behulp van de scooter terug integreren in het sociale leven. Hij zal weer zelfstandig buitenshuis kunnen komen om bv. boodschappen te doen, uitstappen met familie te kunnen maken, zelfstandige uitstappen te kunnen doen, …

Wij zijn door alle ziekenfondsen en zorgkassen erkend voor het verstrekken van mobiliteitshulpmiddelen. 

Wij kunnen samen met u bekijken of u eventueel in aanmerking kan komen voor een tegemoetkoming.

Meer info via www.vlaamsesocialebescherming.be

U kan hier het voorschrift voor een mobiliteitshulpmiddel downloaden.

ONS AANBOD

INVACARE COLIBRI

vanaf € 1032,08

Deze stijlvolle, simpele en kleurrijke lichtgewicht scootmobiel is ontworpen voor hen die een compleet onafhankelijke leefstijl hebben. 

De scooter kan gemakkelijk, zonder gereedschap, uit elkaar worden gehaald en past daarmee eenvoudig in iedere kofferbak. Hij is uitzonderlijk wendbaar in smalle of beperkte ruimtes. U heeft de keuze uit een reeks trendy accentkleuren.  Hij heeft een snelheid van 8 km/uur, een actieradius van 12 km en is zowel met 3 of 4 wielen verkrijgbaar.

INVACARE ORION METRO

vanaf € 2418,97

Deze scooter is een ideale keuze voor gebruikers die zich zowel buiten als binnen onafhankelijk willen verplaatsen. Het vierwielophangingssysteem is ontworpen om over verschillende oppervlakken en terreinen te kunnen rijden. De krachtige motor en de luchtbanden brengen je overal soepel en veilig heen. Deze scooter is verkrijgbaar met 3 of 4 wielen, heeft een snelheid van 12 km/uur en een actieradius van 35 km.

INVACARE COMET PRO 4W

vanaf € 3819,43

Deze scooter is voor gebruikers die op zoek zijn naar mobiliteit, kracht en prestatie, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Hij is ideaal voor het gebruik buitenshuis en buiten de stad door zijn snelheid van 15 km/uur en actieradius tot 50 km.  De scooter biedt voldoende vering om de meeste obstakels comfortabel en probleemloos te overwinnen.  Het intuïtieve LCD-display biedt extra comfort tijdens het rijden door de tijd, snelheid en batterijniveau weer te geven.  Met een ruime keuze aan chassiskleuren en vele accessoires die als optie beschikbaar zijn, is de scootmobiel volledig aanpasbaar aan de gebruikersbehoeften.

REVIMEX VIVO+

vanaf € 1761,80

De compacte, comfortabele vierwielscooter voor binnen- en beperkt buitenhuisgebruik met een maximum snelheid van 8 km/u en actieradius tot 25 km. Deze scooter heeft een kleine draaicirkel, is wendbaar, stabiel en makkelijk meeneembaar.  Hij heeft een goede vering, luchtbanden en zwaardere batterijen. 

STRIDER ST4

vanaf € 2281,44

De ST4 is een compacte binnenbuiten scooter met een maximum snelheid van 12 km/u en actieradius tot 35 km. Deze vierwielscooter is zeer stabiel, maar toch extra wendbaar vanwege zijn kleine draaicirkel. De ST4 met deltastuur is uitgerust met een continu verstelbare stuurkolom met gasveer en een draaibare en in diepte verschuifbare zetel met opklapbare armsteunen.

SUNRISE MEDIAL S425

vanaf € 2281,44

De S425 heeft heldere LED verlichting en uitstekende vering voor meer comfort met een maximale snelheid van 12 km/u en actieradius tot 40 km.  Obstakels kunnen eenvoudig genomen worden door de krachtige motor en de grotere wielen. Afgewerkt in een Urban Grey Metallic kleur, waarmee u gezien mag worden!

REVIMEX MEZZO

vanaf € 3602,30

De Mezzo is een scooter vooral voor buitenhuisgebruik. Deze stabiele scooter is uitgerust met een unieke, gepatenteerde vering, die in combinatie met de zetel met gasveer zorgt voor een optimaal rijcomfort. Met zijn 15 km/u en actieradius tot 40 km is het de ideale scooter voor wie er regelmatig op uit trekt.  Het overzichtelijk dashboard met ingebouwde kilometerteller maken van de Mezzo  een plezier om mee te rijden.  Verkrijgbaar in zowel 3- als 4-wiel uitvoering.

SUNRISE MEDICAL S700

vanaf € 3602,30

De S700 heeft uitstekende rijprestaties en is het topmodel uit de S-serie. Deze krachtpatser neemt obstakels tot en met 10 cm en heeft een maximale snelheid van 15 km/u en een actieradius tot 50 km.  U bent verzekerd van een soepele en comfortabele rit door het geavanceerde veersysteem, waardoor obstakels zonder problemen genomen kunnen worden.

Ceres 4 Deluxe_edited_edited_edited.jpg

VERMEIREN CERES 4 DELUXE

vanaf € 2281,44

De Mercurius 4 is een zeer complete en volwaardige scooter met een luxe uitstraling. Deze scooter wordt uitgevoerd met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller. Hij is eveneens uitgerust met twee USB-poorten waardoor makkelijk een gsm of gps aangesloten kan worden.  Met een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius tot 40 km voelt de Mercurius 4 zich thuis in het verkeer. Hij leent zich ook om langere recreatieve ritten in de natuur te doen.

De Ceres 4 Deluxe biedt elegantie en comfort. Deze scooter heeft een vernieuwde gestroomlijnde stuurkolom en een deltastuur. Dit heeft als grote voordeel dat de gebruiker een hendel naar zich toe kan knijpen, wat zorgt voor beter rijgemak en rijcomfort.  Standaard wordt er een spiegel, hoofdsteun, mandje, anti-slip mat en een draaibare stoel geleverd bij deze scooter. Optioneel kan er nog een krukken-, stok- of rollatorhouder verkregen worden, net als een tweede spiegel en een opbergbox.

VERMEIREN MERCURIUS 4

vanaf € 3602,30

De Mercurius 4 is een zeer complete en volwaardige scooter met een luxe uitstraling. Deze scooter wordt uitgevoerd met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller. Hij is eveneens uitgerust met twee USB-poorten waardoor makkelijk een gsm of gps aangesloten kan worden.  Met een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius tot 40 km voelt de Mercurius 4 zich thuis in het verkeer. Hij leent zich ook om langere recreatieve ritten in de natuur te doen.

VERMEIREN ALYA

vanaf € 1799,00

De Alya is een zeer compacte en vouwbare scooter. De Alya is makkelijk mee te nemen waardoor de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot het gebruik van zijn scooter. Met zijn grote rijafstand vindt hij evenwel ook zijn weg naar buiten.

Deze vouwbare scooter is te verkrijgen in het zilver (met een batterij van 17,4 Ah) of in het rood (met een batterij van 11,6 Ah).

De Alya heeft een max. snelheid van 6 km/uur en een maximale actieradius van 12 km (rood) of 18 km (zilver).

INVACARE SCORPIUS

vanaf € 2290,00

De Invacare® Scorpius reeks is speciaal ontworpen voor personen die een actief en onafhankelijk leven willen leiden zonder in te leveren op ruimte. Ideaal voor dagelijks gebruik, deze opvouwbare scooter is ook de perfecte reisgenoot voor diegenen die hun scooter naar het buitenland willen meenemen.  De Scorpius heeft een max. snelheid van 8 km/uur en een actieradius tot 15 km.