top of page

DEMONTEERBARE en OPVOUWBARE

SCOOTER

De kleinere scooters zijn demonteerbaar of opvouwbaar zonder enig gereedschap om gemakkelijker te kunnen vervoeren met de wagen.

ONS AANBOD

One.png

VERMEIREN "ONE"

vanaf € 991,38

Compact en stijlvol
One is een perfecte compacte indoor scooter voor dagelijks gebruik. Aangepast aan je (levens)stijl! Licht en compact in z’n vorm, One kan gebruikt worden voor dagdagelijkse bezoeken aan restaurants, winkels of in smalle ruimtes. De scooter is volledig demonteerbaar voor compact opbergen of reizen.  Met een maximale snelheid van 8 km/uur en een maximale actieradius van 15 km.

REVIMEX VIVO+

vanaf € 1911,16

De compacte, comfortabele vierwielscooter voor binnen- en beperkt buitenhuisgebruik met een maximum snelheid van 8 km/u en actieradius tot 25 km. Deze scooter heeft een kleine draaicirkel, is wendbaar, stabiel en makkelijk meeneembaar.  Hij heeft een goede vering, luchtbanden en zwaardere batterijen. 

Sedna.png

VERMEIREN SEDNA PREMIUM

€ 2599,00

Sedna Premium: Opvouwbare scooter!

De Sedna premium is het superieure model van de Sedna. De armsteunen zijn wegklapbaar en in hoogte verstelbaar. De zit kan draaien waardoor transfers makkelijk uitgevoerd kunnen worden. De Sedna premium is handig te bedienen in kleinere ruimtes en is ideaal voor kortere afstanden.

bottom of page