top of page

DEMONTEERBARE en OPVOUWBARE

SCOOTER

De kleinere scooters zijn demonteerbaar of opvouwbaar zonder enig gereedschap om gemakkelijker te kunnen vervoeren met de wagen.

ONS AANBOD

One.png

VERMEIREN "ONE"

vanaf € 989,11

Compact en stijlvol
One is een perfecte compacte indoor scooter voor dagelijks gebruik. Aangepast aan je (levens)stijl! Licht en compact in z’n vorm, One kan gebruikt worden voor dagdagelijkse bezoeken aan restaurants, winkels of in smalle ruimtes. De scooter is volledig demonteerbaar voor compact opbergen of reizen.  Met een maximale snelheid van 8 km/uur en een maximale actieradius van 15 km.

REVIMEX VIVO+

vanaf € 1906,77

De compacte, comfortabele vierwielscooter voor binnen- en beperkt buitenhuisgebruik met een maximum snelheid van 8 km/u en actieradius tot 25 km. Deze scooter heeft een kleine draaicirkel, is wendbaar, stabiel en makkelijk meeneembaar.  Hij heeft een goede vering, luchtbanden en zwaardere batterijen. 

VERMEIREN ALYA

PROMOPRIJS € 1099,00

De Alya is een zeer compacte en vouwbare scooter. De Alya is makkelijk mee te nemen waardoor de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot het gebruik van zijn scooter. Met zijn grote rijafstand vindt hij evenwel ook zijn weg naar buiten.

Deze vouwbare scooter is te verkrijgen in het zilver (met een batterij van 17,4 Ah) of in het rood (met een batterij van 11,6 Ah).

De Alya heeft een max. snelheid van 6 km/uur en een maximale actieradius van 12 km (rood) of 18 km (zilver).

bottom of page