top of page

DEMONTEERBARE en OPVOUWBARE

SCOOTER

De kleinere scooters zijn demonteerbaar of opvouwbaar zonder enig gereedschap om gemakkelijker te kunnen vervoeren met de wagen.

ONS AANBOD

INVACARE COLIBRI

vanaf € 767,70

Deze stijlvolle, simpele en kleurrijke lichtgewicht scootmobiel is ontworpen voor hen die een compleet onafhankelijke leefstijl hebben. 

De scooter kan gemakkelijk, zonder gereedschap, uit elkaar worden gehaald en past daarmee eenvoudig in iedere kofferbak. Hij is uitzonderlijk wendbaar in smalle of beperkte ruimtes. U heeft de keuze uit een reeks trendy accentkleuren.  Hij heeft een snelheid van 8 km/uur, een actieradius van 12 km en is zowel met 3 of 4 wielen verkrijgbaar.

REVIMEX VIVO+

vanaf € 1650,00

De compacte, comfortabele vierwielscooter voor binnen- en beperkt buitenhuisgebruik met een maximum snelheid van 8 km/u en actieradius tot 25 km. Deze scooter heeft een kleine draaicirkel, is wendbaar, stabiel en makkelijk meeneembaar.  Hij heeft een goede vering, luchtbanden en zwaardere batterijen. 

VERMEIREN ALYA

vanaf € 1699,00

De Alya is een zeer compacte en vouwbare scooter. De Alya is makkelijk mee te nemen waardoor de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot het gebruik van zijn scooter. Met zijn grote rijafstand vindt hij evenwel ook zijn weg naar buiten.

Deze vouwbare scooter is te verkrijgen in het zilver (met een batterij van 17,4 Ah) of in het rood (met een batterij van 11,6 Ah).

De Alya heeft een max. snelheid van 6 km/uur en een maximale actieradius van 12 km (rood) of 18 km (zilver).

INVACARE SCORPIUS

vanaf € 2290,00

De Invacare® Scorpius reeks is speciaal ontworpen voor personen die een actief en onafhankelijk leven willen leiden zonder in te leveren op ruimte. Ideaal voor dagelijks gebruik, deze opvouwbare scooter is ook de perfecte reisgenoot voor diegenen die hun scooter naar het buitenland willen meenemen.  De Scorpius heeft een max. snelheid van 8 km/uur en een actieradius tot 15 km.

bottom of page