Over ons

U komt bij ons voor hulp bij medische problemen, daarom maken we het u graag gemakkelijk. Van bij uw eerste bezoek zorgen we voor een familiale sfeer en persoonlijke service . Zo start u uw behandeling met een gerust hart.

De oplossing voor uw problemen is bij ons in goede handen. Daarom houden we onze zaak bewust kleinschalig. Een orthese, bandage of rolstoel worden toch niet aan de lopende band gemaakt?! Iedere patiënt is anders en vraagt dus ook een persoonlijke aanpak. Voor elke patiënt proberen we een pasklare oplossing te vinden, met gebruik van kwalitatief hoogstaande producten en materialen. Een uitstekende dienst na verkoop zorgt tevens voor het goede vertrouwen van onze patiënten.

RAES ORTHOPEDIE is een familiebedrijf, dat in 1958 startte. Inmiddels zitten we aan de 3de generatie. Raes Miranda en Vossen Mark zijn beide erkende verstrekkers van orthopedische hulpmiddelen, bandagisterie en rolwagens. Jarenlange ervaring, en regelmatige bijscholingen, liggen aan de basis van onze zaak. In 2009 werd onze zaak volledig verbouwd en aangepast aan de huidige noden.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij verhuisd naar onze nieuwe zaak, Luikersteenweg 179 te Sint-Truiden. U kan voorlopig parkeren langs de Luikersteenweg, binnenkort starten de werken aan de parking, zodat u dan volledig kostenloos kan parkeren aan onze hoofdingang (we houden u op de hoogte van de voortgang van de werken via onze facebook-pagina).

Raes Orthopedie gebruikt cookies om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Meer weten Ik ga akkoord